Bänkmodeller

Bänkstående vattenautomat är en kompakt vattenmaskin som är lättplacerad på till exempel en köksbänk, bord eller på en befintlig hylla på arbetsplatsen. Hela kyldelen samt filteranläggning ryms i toppdelen, enbart kolsyran måste placeras utanför enheten. Bänkmodellen kan fås med knappar eller med Ölkranar, valet är just bara en designfråga.

bakgrund

Köpenhamnsmodellen är i blankpolerad plåt med svart plexiskiva och ölkranar, fräscha detaljer med blå led-ljusmarkeringar för kolsyran och det kylda vattnet. En annan bänkmodell är i rostfritt stål med svarta detaljer, högklassig prestandard med snygga detaljer som ger friskt och rent vatten med eller utan kolsyra.

När du väljer en bänkstående vattenautomat med placering i ditt kök finns vattenledningar oftast nära till hands. Enkla ingrepp för att få fram vattenventil på rätt plats.

Precis som dem större golvautomaterna filtreras och kyls vattnet ner på samma sätt i en bänkstående vattenmaskin, kylkapaciteten finns i 30 l/h, 45 l/h, 80 l/h och upp till 150 l/h. De vanligaste systemen ligger på 30 eller 45 liter kylt vatten per timme. Automater med större kapacitet så som 80 & 150 l/h säljs oftast till restauranger & konferenser där kraven är stora på mycket vatten på kort tid. Större företag som
har en central matsal där alla kan äta brukar också välja i det övre segmentet.

bakgrund

Våra bänkmodeller

En hemsida från Basunera