Bänkmodeller

Bänkstående vattenautomat är en kompakt vattenmaskin som är lättplacerad på till exempel en köksbänk, bord eller på en befintlig hylla på arbetsplatsen. Hela kyldelen samt filteranläggning ryms i toppdelen, enbart kolsyran måste placeras utanför enheten. Bänkmodellen kan fås med knappar eller med Ölkranar, valet är just bara en designfråga.

Köpenhamnsmodellen är i blankpolerad plåt med svart plexiskiva och ölkranar, fräscha detaljer med blå led-ljusmarkeringar för kolsyran och det kylda vattnet. En annan bänkmodell är i rostfritt stål med svarta detaljer, högklassig prestandard med snygga detaljer som ger friskt och rent vatten med eller utan kolsyra.

När du väljer en bänkstående vattenautomat med placering i ditt kök finns vattenledningar oftast nära till hands. Enkla ingrepp för att få fram vattenventil på rätt plats.

Precis som dem större golvautomaterna filtreras och kyls vattnet ner på samma sätt i en bänkstående vattenmaskin, kylkapaciteten finns i 30 l/h, 45 l/h, 80 l/h och upp till 150 l/h. De vanligaste systemen ligger på 30 eller 45 liter kylt vatten per timme. Automater med större kapacitet så som 80 & 150 l/h säljs oftast till restauranger & konferenser där kraven är stora på mycket vatten på kort tid. Större företag som
har en central matsal där alla kan äta brukar också välja i det övre segmentet.

bakgrund

VÅRA PRODUKTER

Alla
Inbyggda
Fristående
Vägghängda
Bänkmodeller
Karaffer & Tillbehör
Filter

Hamburg – Tap

Tower – White

Paris – Tap

Tower – Black

Tower – Valnöt

Tower – Grey

Tower – Ek

Barcelona

Filter FX-10

FX-15S

Sevilla Touch II

London Handsfree

Oslo – Tap

Smögen – Tap

Venedig – Tap

Lyon – Tap

Dublin – Touch

Budapest

London

Karaffkorg

Rullskåp

Karaff – Classic – 100 cl

Helsingfors

Karaff – Classic – 50 cl

Karaff – Premium – 75 cl

Köpenhamn – Tap

Back

Berlin

Flexikran – Rak

Flexikran – Vinkel

Kulkran

Kylenhet

Pygmy

En hemsida från Basunera