Beställ offert

Vattenautomat & vattenbehållare med kran

Friskt vatten för
friskare medarbetare

När du låter oss installera en vattenautomat, en maskin som filtrerar, kyler och kolsyrar det vatten som ni redan har i kranen, får du inte enbart piggare medarbetare och ökad trivsel på arbetsplatsen. Många av våra kunder märker också att kaffeförbrukningen minskar avsevärt. Och med tanke på att vårt vatten bara kostar en bråkdel av vad flaskvatten kostar, så minskar även vattenkostnaderna vid möten och sammanträden. Att satsa på en vattenautomat och vattenbehållare med kran borde vara en självklarhet på jobbet.

VILKEN MODELL SKALL JAG HA?

Inbyggd (ikon)

Inbyggda vattenautomater

Dessa modeller bygger ni in i befintliga skåp eller pentry, ett smidigt sätt som inte tar någon plats från golvytan. Automaten placeras vanligtvis i ett köksskåp, det krävs ett cc 60 skåp standard, skåpet ska rymma kylaggregat, filteranläggning och kolsyrepatron.

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

Att tänka på gällande ventilation (PDF)

Fristående enhet (ikon)

Fristående vattenautomater

Våra fristående vattenmaskiner passar in i alla miljöer, välj automat i massivt trä, lackad plåt eller rostfritt stål. Vi erbjuder vattenmaskiner (golvmodeller) i en mängd träslag, Ek, Björk, Valnöt, Ask, Jatoba, Mahogny, eller efter matchande träslag på Ert företag. Finns även möjlighet att välja rostfritt stål eller en vattenautomat i lackad plåt.

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

Bänkmaskin (ikon)

Bänkmodeller

Flyttbar, två eller flera användarplatser, lätt att koppla loss vattnet och koppla in på ny plats ex för restaurang, konferensanläggningar, events etc. Hjul, lätt att hålla rent och flytta. Platsbrist i egna skåp/bänkar? Välj mobil lösning där komplett utrustning får plats.

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

bakgrund

VÅRA PRODUKTER

Alla
Inbyggda
Fristående
Vägghängda
Bänkmodeller
Karaffer & Tillbehör

Hamburg – Tap

Tower – White

Paris – Tap

Tower – Black

Tower – Valnöt

Tower – Grey

Tower – Ek

Sevilla – Touch

Barcelona

Oslo – Tap

Smögen – Tap

Venedig – Tap

Lyon – Tap

Dublin – Touch

Budapest

London

Karaffkorg

Rullskåp

Karaff – Classic – 100 cl

Helsingfors

Karaff – Classic – 50 cl

Karaff – Premium – 75 cl

Köpenhamn – Tap

Back

Berlin

Flexikran – Rak

Flexikran – Vinkel

Kulkran

Kylenhet

Pygmy

bakgrund

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi tar kontakt med dig och hjälper dig att välja rätt vattenmaskin för din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 020-49 51 00.


Jag vill…


Val av karaff*

Antal karaffer*


Med gravyr*


Logotyp för gravyr


Accepterade filtyper: eps.


ETT TRYGGT OCH POPULÄRT VAL

 

FAR logo

 ”Som mångårig kund kan vi varmt rekommendera Water Company. Såväl produkter som service håller en mycket hög nivå. Alltid trevlig bemötande, alltid snabba svar. Vi gillar vår lösning med ”tappkranar” i köket lite extra, vilket är uppskattat av både gäster och medarbetare”

Mediekompaniet
Carina Hillerström
Marknadschef

Bykrogen Logo

 ”Vi valde Water Company som leverantör tack vare interna referenser med positiv erfarenhet av företaget. All kontakt, från offert till installation, gick smidigt till samt med en snabb och flexibel service som lyssnade till våra önskemål. Vi kan rekommendera Water Company som leverantör av vattenmaskin.

RELEX Solutions Sweden
Frida Algotsson
Administrative and Marketing Coordinator

En hemsida från Basunera

Beställ offert