Fristående klimatneutral vattenautomat - Tower modell ek

Fristående vattenautomater

Smarta designade fristående vattenautomater som kan fås i olika utförande, massivt trä, lackad plåt eller borstat stål. En golvstående vattenautomat hjälper anställda på arbetsplatsen att lätt få tillgång till friskt vatten, alla vet hur viktigt det är att hålla uppe vätskenivåerna för att prestera på topp & må bra. En golvstående vattenautomat blir en snygg interiör i kontorslandskapet, konferensen eller varför inte i korridoren eller i köket.

bakgrund

Tuffare miljöer så som fabriker eller lagerytor är inga problem vi har ett brett sortimentet. Även skolor, restauranger, statliga och kommunala inrättningar väljer fristående vattenmaskiner för att lätt få tillgång till friskt rent vatten med eller utan kolsyra.

I dagens samhälle är det högt tempo och stora krav som ställs på en arbetsplats. Vi skall hinna, orka och framför allt prestera.

Friskt rent vatten på arbetsplatsen kan ge så mycket mer, det är inte bara En Vattenautomat det är en del av den moderna arbetsplatsen där alla små detaljer är viktiga.

Trivsel är en faktor men även att behålla och attrahera nya anställda att just välja ditt företag. Att hyra eller köpa en vattenmaskin är enkelt sätt att höja effektiviteten och trivseln på jobbet.

bakgrund

Våra fristående vattenautomater

En hemsida från Basunera