Sevilla tapptorn för inbyggd vattenautomat

Inbyggda vattenautomater

Våra inbyggda vattenautomater kan fås i olika kylkapaciteter & tapptorn till ditt filtrerade kylda vatten med eller utan kolsyra. Allt från det lilla företaget till den stora organisationen. Inbyggda vattenmaskiner spar golvyta då kylenheten står i befintliga skåp, tapptornet monteras fast i bänkskivan och kan fås i en mängd olika varianter och material, rostfritt, högblankt, koppar, mässing, lackade kulörer & antik koppar. Fördelen med inbyggnadsmodeller är många, lättstädat, spar golvyta, minimal plats på bänkytan. Installationerna kan se väldigt olika ut, i bricklinjen till din restaurang, flyttbara moduler med hjul i konferenslokalen eller i ett standard 60 skåp i ditt kök på företaget. Idag är det lätt att dricka fräscht, gott vatten från ditt eget designade tapptorn med filtrerat vatten.

bakgrund

Vid installation av en inbyggd vattenautomat är det viktig att se till att frisk luft kan komma in i skåpet samt att värmen blåses ut via en kanal och ut från skåpet. Automaten mår som bäst om dessa två steg är ordentligt gjorda.

Om värmen inte blåses ut minskar verkningsgraden på kylkapaciteten avsevärt. Inuti skåpet skall vattenventil och strömkontakt finnas.

När våra tekniker skall installera din automat ser de till att dessa steg blir riktigt utförda så din inbyggda vattenmaskin presterar det den är tänkt att göra. Inbyggnadsmodeller passar företag med begränsade golvytor eller dem som vill lyfta sin köksdel.

I dagen samhälle är det högt tempo och stora krav som ställs på en arbetsplats. Vi skall hinna, orka och framför allt prestera. Friskt rent vatten på arbetsplatsen kan ge så mycket mer, det är inte bara en Vattenautomat det är en del av den moderna arbetsplatsen där alla små detaljer är viktiga. Trivsel är en faktor men även att behålla och attrahera nya anställda att just välja ditt företag. Att hyra eller köpa en vattenmaskin är enkelt sätt att höja effektiviteten och trivseln på jobbet.

Jonas Nilsson ägare och Vd på Future It Partner valde en inbyggd vattenautomat då fristående modeller inte passade in i deras olika utrymmen. Det bästa alternativet blev köket som nu blivit en naturlig samlingspunkt där de anställda kan fylla på sina glas, karaffer eller vattenflaskor. Det borstade Tapptornet i stål med svarta detaljer passar väl in och lyfter kökets interiör säger Jonas.

bakgrund

Våra innbyggda vattenautomater

En hemsida från Basunera