ikon beställ offert från Water Company

Friskt vatten till din restaurang med restaurangvatten

Något håller på att hända på borden i restaurang-Sverige. Fler och fler krogar slutar nämligen med att servera buteljerat mineralvatten i transporterade plast- och repiga returflaskor. Istället låter de oss installera en maskin som renar, kyler och kolsyrar det vatten som de redan har i kranen. Detta restaurangvatten serveras sedan i eleganta vattenkaraffer som verkligen pryder sin plats på bordet

Illustration av prissättning från 1095 kr till 2830 kr

VÅRA ABONNEMANG

 

Fast månadskostnad
-all inclusive

När du låter oss installera en vattenmaskin vet du alltid på förhand vad din månadskostnad blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber – oavsett hur mycket kolsyra du förbrukar! Samtidigt som vi byter tuber så ser vi också till att din maskin uppfyller alla hygienkrav och fungerar perfekt.

Restaurangpaket Small – 80 L/h

För mindre användare med behovet att fylla 3-5 karaffer åt gången. Vårt Small abonnemang passar perfekt för lite mindre caféer och restauranger som vill slippa den personalkrävande hanteringen av tomglas och drickabackar. Välj mellan självservering direkt ur tappkran eller erbjud vattnet i våra exklusiva karaffer (12 st karaffer ingår i abonnemanget). Oavsett vilket, får du helt nya möjligheter att öka din lönsamhet eftersom dina kostnader för bordsvatten minskar dramatiskt.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn (ej modell Smögen)
 • Spillbricka
 • 12 st profilerade premium karaffer alt. 20 st classic karaffer
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket Medium – 120 L/h

Specialbyggd för att klara av att tappa upp flera karaffer åt gången med hjälp av utbyggd karbonator. Vårt Medium abonnemang passar perfekt till både den lite mindre, men även mellanstora restaurangen. Skapa nya möjligheter genom att spara tid från att beställa, hantera och administrera traditionellt flaskvatten. I vårt Medium-paket ingår 36 karaffer, graverade för din verksamhet och självklart fri kolsyra och service.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn
 • Spillbricka
 • 36 st profilerade premium karaffer alt. 60 st classic karaffer
 • 1 st diskback
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket Large – 220 L/h

Välj till ett extra tapptorn vid behov, eller maximera effekten genom vårt super-touch torn. Vårt Large abonnemang är avsett för lite större restauranger och konferensanläggningar med många gäster. Borta är behovet av att beställa, hantera och administrera vanliga bordsvattenflaskor och backar. Istället får du helt nya möjligheter att öka din lönsamhet eftersom dina kostnader för bordsvatten minskar dramatiskt.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn
 • Spillbricka
 • 60 st profilerade premium karaffer alt. 100 st classic karaffer
 • 1 st diskback
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket X-Large – 300 L/h

Vårt X-Large abonnemang har vi tagit fram för verkligt stora restauranger och konferensanläggningar. Fundera en stund på hur mycket personaltid som går till att beställa och hantera vanliga bordsvattenflaskor och backar. Lägg sedan till att dina literkostnader för bordsvatten sjunker dramatiskt. Då inser du snabbt hur mycket ett av våra XL-abonnemang kan öka din lönsamhet!

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Dublin touch eller London
 • Spillbricka
 • 96 st profilerade premium karaffer alt. 150 st classic karaffer
 • 1 st diskbackar
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

bakgrund

VILKEN MODELL SKALL JAG HA?

 

Illustrerad bild på inbyggd vattenautomat

Inbyggda vattenautomater

Dessa modeller bygger ni in i befintliga skåp eller pentry, ett smidigt sätt som inte tar någon plats från golvytan. Automaten placeras vanligtvis i ett köksskåp, det krävs ett cc 60 skåp standard, skåpet ska rymma kylaggregat, filteranläggning och kolsyrepatron.

Läs mer om inbyggda vattenautomater

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

Att tänka på gällande ventilation (PDF)

Fristående enhet (ikon)

Fristående vattenautomater

Våra fristående vattenmaskiner passar in i alla miljöer, välj automat i massivt trä, lackad plåt eller rostfritt stål. Vi erbjuder vattenmaskiner (golvmodeller) i en mängd träslag, Ek, Björk, Valnöt, Ask, Jatoba, Mahogny, eller efter matchande träslag på Ert företag. Finns även möjlighet att välja rostfritt stål eller en vattenautomat i lackad plåt.

Läs mer om fristående vattenautomater

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

Bänkmaskin (ikon)

Bänkmodeller

Flyttbar, två eller flera användarplatser, lätt att koppla loss vattnet och koppla in på ny plats ex för restaurang, konferensanläggningar, events etc. Hjul, lätt hålla rent städa och flytta Platsbrist i egna skåp/bänkar? Välj mobil lösning där komplett utrustning får plats.

Läs mer om bänkmodeller

Ladda ner installationsanvisningar (PDF)

bakgrund

VÅRA POPULÄRASTE PRODUKTER

 

highlight-lyon

Lyon – Tap

Lyon är en slimmad och stilren modell i högblankt stål som integreras på ett snyggt sätt i önskad miljö.

Hamburg tapptorn i antikmässing med rak topp

Hamburg – Tap

Tapptornet Hamburg är ett av våra populäraste torn. Det finns att få i flera olika utföranden. Välj mellan rak eller sned topp i blank eller matt, olika modeller av kran, samt borstad, högblank, koppar, antikmässing och mässing.

Vattenautomat Sevilla med touchfunktion och vattenkaraff

Sevilla – Touch

Vår nya modell Sevilla är en modern och stilren vattenautomat med touchpanel. Modellen kan ställas in på mängdkontroll för enkel användning.

Hamburg Highlight

Hamburg – Tap

Tapptornet Hamburg är ett av våra populäraste torn. Det finns att få i flera olika utföranden. Välj mellan rak eller sned topp i blank eller matt, olika modeller av kran, samt borstad, högblank, koppar, antikmässing och mässing.

bakgrund

VÅRA PRODUKTER

Alla
Inbyggda
Fristående
Vägghängda
Bänkmodeller
Karaffer & Tillbehör
Filter

Hamburg – Tap

Tower – White

Paris – Tap

Tower – Black

Tower – Valnöt

Tower – Grey

Tower – Ek

Barcelona

Filter FX-10

FX-15S

Sevilla Touch II

London Handsfree

Oslo – Tap

Smögen – Tap

Venedig – Tap

Lyon – Tap

Dublin – Touch

Budapest

London

Karaffkorg

Rullskåp

Karaff – Classic – 100 cl

Helsingfors

Karaff – Classic – 50 cl

Karaff – Premium – 75 cl

Köpenhamn – Tap

Back

Berlin

Flexikran – Rak

Flexikran – Vinkel

Kulkran

Kylenhet

Pygmy

bakgrund
Installation ikon

Fri installation

När du väljer en maskin från Water Company kommer vi självklart och installerar den till er. Behövs vattenledning justeras bistår vi med tydliga instruktioner.

Animerad ikon med mynt

Fast månadskostnad

När du låter oss installera en vattenmaskin vet du alltid på förhand vad din månadskostnad blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber.

Animerad ikon för Water Companys service

Service ingår

Vattenmaskiner behöver löpande underhåll och service. I vårt abonnemang behöver ni inte fundera på detta. Vi har koll och vet när service behövs.

Animerad ikon av vattenfiltrering

Filtrerat

I snitt finns en kommun i Sverige som har problem med för mycket bakterier i sitt dricksvatten. Vi har alltid branschens bästa filter i våra maskiner, och byter dem regelbundet.

Illustration av vattenläcka

AquaStopper

Vad händer om olyckan är framme och en ledning går sönder i era lokaler? Vi monterar skydd som både upptäcker och automatiskt stänger av vattentillförsel n vid en olycka. Enkelt och säkert.

Animerad ikon av kolsyrat vatten

Fri kolsyra

Vad är vatten utan kolsyra? Water Company har en egen kolsyreanläggning och vi vet hur mycket som förbrukas och vi ser till att byta i god tid innan den gamla behöver bytas. Våra kunder är aldrig utan.

bakgrund

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi tar kontakt med dig och hjälper dig att välja rätt vattenmaskin för din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 020-49 51 00.


  Jag vill…


  Val av karaff*

  Antal karaffer*


  Med gravyr*


  Logotyp för gravyr


  Accepterade filtyper: eps. Max uppladdning 1 MB


  ETT TRYGGT OCH POPULÄRT VAL

   

  FAR logo

   ”Som mångårig kund kan vi varmt rekommendera Water Company. Såväl produkter som service håller en mycket hög nivå. Alltid trevlig bemötande, alltid snabba svar. Vi gillar vår lösning med ”tappkranar” i köket lite extra, vilket är uppskattat av både gäster och medarbetare”

  Mediekompaniet
  Carina Hillerström
  Marknadschef

  Bykrogen Logo

   ”Vi valde Water Company som leverantör tack vare interna referenser med positiv erfarenhet av företaget. All kontakt, från offert till installation, gick smidigt till samt med en snabb och flexibel service som lyssnade till våra önskemål. Vi kan rekommendera Water Company som leverantör av vattenmaskin.

  RELEX Solutions Sweden
  Frida Algotsson
  Administrative and Marketing Coordinator

  En hemsida från Basunera