Intelligent vattenrening – Alltid bakteriefritt vatten

Få rent vatten i kranen med Watersprints lättinstallerade system

Miljö
bakgrund
Logotyp för Watersprint vattenrening

UV-Led och Nano-teknik

Med Watersprints system renas allt vatten effektivt med hjälp av en LED-genererad UV-desinficering. Produkterna är de mest miljövänliga på marknaden eftersom inga kemikalier och inget kvicksilver används. Vidare är de extremt energieffektiva då de ha en inbyggd flödessensor som gör att LED reningen enbart är påslagen när vattnet flödar. En annan fördel med LED teknik i vattenrening är att vattnet inte värms upp, LED-lamporna avger minimalt med värme till skillnad från exempelvis lysrör. Alla vattenreningsenheter är uppkopplade via Wi-Fi för drift och övervakning och kunden har tillgång till web-portal där all information samlas.

Varför väljer vi inte vanliga UV-Lysrör för rening av vattnet?

Det finns många anledningar till detta. Vi är ett klimatneutralt företag och väljer bara de mest energieffektiva lösningarna. LED-teknik minskar energiförbrukningen med 98% i jämförelse med ett lysrör då man tappar ut vatten 2 timmar varje dag.  Denna nya teknik avger inte heller någon värme vilket gör att stillastående vatten i maskinen heller inte värms upp. Lägg till att Watersprints produkter också är uppkopplade till internet för drift, övervakning och statistik.

Läs mer på Watersprint.se

Inga begränsningar

Allt som behövs är en vattenanslutning, så eliminerar Watersprint effektivt bakterier och virus från vattnet.

Exempel på användningsområden:

 • Hotell och restaurang
 • Vård och omsorg
 • Simhallar
 • Bostad och egen brunn
 • Skolor och idrottshallar

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi tar kontakt med dig och hjälper dig att välja rätt vattenmaskin för din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 020-49 51 00.


  Jag vill…


  Val av karaff*

  Antal karaffer*


  Med gravyr*


  Logotyp för gravyr


  Accepterade filtyper: eps. Max uppladdning 1 MB


  ETT TRYGGT OCH POPULÄRT VAL

   

  FAR logo

   ”Som mångårig kund kan vi varmt rekommendera Water Company. Såväl produkter som service håller en mycket hög nivå. Alltid trevlig bemötande, alltid snabba svar. Vi gillar vår lösning med ”tappkranar” i köket lite extra, vilket är uppskattat av både gäster och medarbetare”

  Mediekompaniet
  Carina Hillerström
  Marknadschef

  Bykrogen Logo

   ”Vi valde Water Company som leverantör tack vare interna referenser med positiv erfarenhet av företaget. All kontakt, från offert till installation, gick smidigt till samt med en snabb och flexibel service som lyssnade till våra önskemål. Vi kan rekommendera Water Company som leverantör av vattenmaskin.

  RELEX Solutions Sweden
  Frida Algotsson
  Administrative and Marketing Coordinator

  En hemsida från Basunera