Företag Nyheter

AquaCombo – Upptäcka & stoppa vattenläckor

AquaCombo är en av våra nyaste lösningar för att hjälpa dig att stoppa vattenläckor, innan de orsakar en större skada. Vår populära AquaCombo består av en AquaSensor och en AquaStopper – som precis som namnen antyder både upptäcker och stoppar vattenläckor.

Två läckor – en lösning
En vattenläcka från en maskin som är kopplad direkt på en vattenledning kan uppstå på två olika sätt. Antingen kan läckan ske genom att maskinen har gått sönder, eller genom att det finns en läcka på slangen. Det bästa med AquaCombo är att den åtgärdar båda.

Gör det själv
Med AquaCombo kan du på ett enkelt och smidigt sätt själv åtgärda eventuella vattenläckor. Aqua stopper monterar du direkt på slangen och vid en läcka bryter ventilen automatisk vattentillförseln efter en på förhand inställd mängd vatten. AquaSensorn placerar du under din maskin. Sensorn har två känselkroppar, vilka känner av och aktiveras om de kommer i kontakt med fukt. Vid en vattenläcka kommer till exempel sensorn att reagera genom att stänga av magnetventilen av vattentillförseln.

Sluta oroa dig över vattenläckor. Med AquaCombo har du koll på vattnet och kan enkelt upptäcka och åtgärda eventuella läckor – helt själv!