Vattenautomater med tapptorn förser din restaurangs gäster med kolsyrat vatten i kranen

Det är en riktigt dålig idé för miljön att transportera dricksvatten runt halva jorden i plast- och repiga returflaskor. Det er däremot en riktig bra ide att installera en snygg vattenautomat i din restaurang som gör ditt eget kranvatten kallt, kolsyrat, miljövänligt – och magiskt.

bakgrund

Våra inbyggda vattenautomater

Våra inbyggda vattenautomater kan fås i olika kylkapaciteter & tapptorn till ditt filtrerade kylda vatten med eller utan kolsyra. Allt från det lilla företaget till den stora organisationen.

Inbyggda vattenmaskiner spar golvyta då kylenheten står i befintliga skåp, tapptornet monteras fast i bänkskivan och kan fås i en mängd olika varianter och material, rostfritt, högblankt, koppar, mässing, lackade kulörer & antik koppar.

Fördelen med inbyggnadsmodeller är många, lättstädat, spar golvyta, minimal plats på bänkytan.

Installationerna kan se väldigt olika ut, i bricklinjen till din restaurang, flyttbara moduler med hjul i konferenslokalen eller i ett standard 60 skåp i ditt kök på företaget.

Vid installation av en inbyggd vattenautomat är det viktig att se till att frisk luft kan komma in i skåpet samt att värmen blåses ut via en kanal och ut från skåpet. Automaten mår som bäst om dessa två steg är ordentligt gjorda.

Om värmen inte blåses ut minskar verkningsgraden på kylkapaciteten avsevärt. Inuti skåpet skall vattenventil och strömkontakt finnas.

När våra tekniker skall installera din automat ser de till att dessa steg blir riktigt utförda så din inbyggda vattenmaskin presterar det den är tänkt att göra. Inbyggnadsmodeller passar företag med begränsade golvytor eller dem som vill lyfta sin köksdel.

bakgrund

Fast månadskostnad där allt ingår!

När du låter oss installera en vattenmaskin vet du alltid på förhand vad din månadskostnad blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber – oavsett hur mycket kolsyra du förbrukar! Samtidigt som vi byter tuber så ser vi också till att din maskin uppfyller alla hygienkrav och fungerar perfekt.

Restaurangpaket Small – 80 L/h

För mindre användare med behovet att fylla 3-5 karaffer åt gången. Vårt Small abonnemang passar perfekt för lite mindre caféer och restauranger som vill slippa den personalkrävande hanteringen av tomglas och drickabackar. Välj mellan självservering direkt ur tappkran eller erbjud vattnet i våra exklusiva karaffer (12 st karaffer ingår i abonnemanget). Oavsett vilket, får du helt nya möjligheter att öka din lönsamhet eftersom dina kostnader för bordsvatten minskar dramatiskt.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn (ej modell Smögen)
 • Spillbricka
 • 12 st profilerade premium karaffer alt. 20 st classic karaffer
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket Medium – 120 L/h

Specialbyggd för att klara av att tappa upp flera karaffer åt gången med hjälp av utbyggd karbonator. Vårt Medium abonnemang passar perfekt till både den lite mindre, men även mellanstora restaurangen. Skapa nya möjligheter genom att spara tid från att beställa, hantera och administrera traditionellt flaskvatten. I vårt Medium-paket ingår 36 karaffer, graverade för din verksamhet och självklart fri kolsyra och service.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn
 • Spillbricka
 • 36 st profilerade premium karaffer alt. 60 st classic karaffer
 • 1 st diskback
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket Large – 220 L/h

Välj till ett extra tapptorn vid behov, eller maximera effekten genom vårt super-touch torn. Vårt Large abonnemang är avsett för lite större restauranger och konferensanläggningar med många gäster. Borta är behovet av att beställa, hantera och administrera vanliga bordsvattenflaskor och backar. Istället får du helt nya möjligheter att öka din lönsamhet eftersom dina kostnader för bordsvatten minskar dramatiskt.

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Valfritt tapptorn
 • Spillbricka
 • 60 st profilerade premium karaffer alt. 100 st classic karaffer
 • 1 st diskback
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

Restaurangpaket X-Large – 300 L/h

Vårt X-Large abonnemang har vi tagit fram för verkligt stora restauranger och konferensanläggningar. Fundera en stund på hur mycket personaltid som går till att beställa och hantera vanliga bordsvattenflaskor och backar. Lägg sedan till att dina literkostnader för bordsvatten sjunker dramatiskt. Då inser du snabbt hur mycket ett av våra XL-abonnemang kan öka din lönsamhet!

I paketet ingår

 • Komplett kylanläggning
 • Dublin touch eller London
 • Spillbricka
 • 96 st profilerade premium karaffer alt. 150 st classic karaffer
 • 1 st diskbackar
 • Fri kolsyra, installation & filterbyten
 • Fria reparationer & service

Ladda ner PDF

bakgrund
bakgrund

Detta får ni när ert företag hyr en vattenmaskin från Water Company

Installation ikon
Fri installation

En vattenmaskin från Water Company betyder självklart att vi kommer och installerar automaten utan kostnad. Behöver vattenledningen justeras bistår vi med tydliga instruktioner.

Animerad ikon med mynt
Fast månadskostnad

När vi installerar en vattenmaskin vet Ni alltid på förhand vad Er månadskostnad blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber.

Animerad ikon för Water Companys service
Service ingår

Vattenmaskiner behöver löpande underhåll och service. I vårt abonnemang behöver Ni inte fundera på detta. Vi har koll och vet när service behövs.

Animerad ikon av vattenfiltrering
Filtrerat vatten

I snitt finns en kommun/kommundel per vecka i Sverige som har problem med för mycket bakterier i sitt dricksvatten. Vi har alltid branschens bästa filter i våra maskiner, och byter dem regelbundet.

Illustration av vattenläcka
AquaStopper

Vad händer om olyckan är framme och en ledning går sönder i era lokaler? Vi monterar skydd som både upptäcker och automatiskt stänger av vattentillförseln vid en olycka. Enkelt och säkert.

Animerad ikon av kolsyrat vatten
Fri kolsyra

Vad är vatten utan kolsyra? Vi ser till att ni alltid har kolsyra i automaten, Vår servicepersonal fyller på din automat innan kolsyran tar slut. Noggrant planerade serviceturer för minsta möjliga körsträcka.

bakgrund

Möt några av våra nöjda kunder

Karaff premium för vatten
AquaCombo stoppar vattenläckor
Karaff
Vatten
Kvinna som dricker vatten
kranvatten

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi tar kontakt med dig och hjälper dig att välja rätt vattenmaskin för din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 020-49 51 00.


  Jag vill…


  Val av karaff*

  Antal karaffer*


  Med gravyr*


  Logotyp för gravyr


  Accepterade filtyper: eps. Max uppladdning 1 MB


  En hemsida från Basunera

  till toppen