Ritad bild på mynt

Fast månadskostnad

När ni låter oss installera en vattenmaskin vet ni alltid på förhand vad månadskostnaden blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber.

Ritade bilder på skiftnycklar

Fri installation

När ni väljer en vattenautomat från Water Company kommer vi självklart och installerar den. Behöver vattenledning justeras bistår vi med tydliga instruktioner.

Ritad bild på en lastbil

Snabba leveranser

När det gäller att hålla dig hydrerad, förstår vi att snabbhet är avgörande. Därför ser vi till att din vattenautomat snabbt blir levererad direkt till dig, redo för användning.

Ritad bild av en vattenkran.

Unik design & material

I vår verkstad tillverkas alla våra vattenmaskiner för hand, med största möjliga hänsyn till miljön. Vår dedikation till hållbarhet genomsyrar hela tillverkningsprocessen.

Vi har ett brett sortiment och kan därför erbjuda rätt vattenautomat för varje behov.

Gemensamt för våra vattenmaskiner är den höga kvaliteten på funktion och design. Välj mellan inbyggda, bänk eller fristående vattenautomater i attraktiv design.

Friskt vatten för friskare medarbetare, gäster eller skolbarn

När Ni installerar en vattenautomat nära era anställda, kunder eller studenter dricker de helt enkelt mer vatten. Och mer vatten ger friskare anställda eller skolbarn. Till en mycket lägre kostnad än vatten på flaska.

Få friskt vatten till köket eller matsalen. Ni kopplar den bara till egen vattenförsörjning och då kan Ni servera friskt kallvatten till era anställda. Naturligtvis med och utan kolsyra.

Vi har ett stort urval av vattenautomater för köksmiljöer, så Ni hittar helt säkert en som passar Er.

Varför behöver ni en vattenautomat?

  • Anställda dricker mer vatten när dom har lätt tillgång till kallt vatten
  • En snygg vattenautomat lockar till att dricka mer
  • Personalen blir pigga och fräscha av att dricka mer vatten
  • Ni har alltid friskt vatten med eller utan bubblor
  • Ni sparar pengar jämfört med att köpa vatten på flaska
  • Det är mycket bättre för miljön

Populära produkter

Här hittar ni några av våra populäraste vattenautomater

Vad säger våra kunder?

Ta del av våra kunders berättelser och inspirationstips!

“Förutom att vattenautomaten är väldigt dekorativ på kontoret så smakar vattnet alltid friskt, kallt och gott. Valet av kolsyrat eller stilla vatten är också uppskattat av både kunder och personal. Jag upplever också att servicen varit snabb och smidig. - Jag kan varmt rekommendera Water Company“

Croisette

Morgan Alerstam, Croisette

“Bra för gästerna, alltid kallt vatten med eller utan kolsyra. Fasta avgifter vet precis vad det kommer att kosta varje månad.“

Dagens Lunchrestaurang Restaurang Ellis

Markus Quist

“Valde vattenautomat överlag för att det är en bra tjänst, snabbt enkelt att tappa upp vatten på karaff som är bättre än flaskvatten.“

Kol och Coctails

Michael Fogelqvist

“Vi uppskattar samarbetet med Water Company och är väldigt nöjda med både leveranser och servicen. Att ha en pålitlig, effektiv och serviceminded leverantör är väldigt viktigt för oss. “

Convendum

Lena Togay

“Att servera våra gäster kylt och filtrerat vatten är väldigt uppskattat. Vi får ofta höra att vi ha väldigt god smak på vårt vatten. “

Kullagårdens Wärdshus

Malin

“Bra service, bra flexibilitet, kolsyran ingår i avtalet inga obehagliga överraskningar på fakturan.“

Yoko

Patrick

Water Company

Vad ingår när jag hyr en vattenautomat?

Vi på Water Company vill göra ditt liv lite enklare och hälsosammare med våra vattenautomater av högsta kvalitet. När du väljer oss får du inte bara en maskin som ger dig vatten -du får en komplett lösning som säkerställer att du alltid har rent, fräscht och bubblande vatten tillgängligt. Här är vad som gör oss speciella – allt ingår i våra abonnemang!

Ritade bilder på skiftnycklar

Fri installation

När ni väljer en vattenautomat från Water Company kommer vi självklart och installerar den. Behöver vattenledning justeras bistår vi med tydliga instruktioner.

Ritad bild på mynt

Fast månadskostnad

När ni låter oss installera en vattenmaskin vet ni alltid på förhand vad månadskostnaden blir. I våra abonnemang ingår nämligen både löpande underhåll och byte av kolsyretuber.

Ritad bild av person som sitter i kundtjänst

Service ingår

Vattenmaskiner behöver löpande underhåll och service. I vårt abonnemang behöver ni inte fundera på detta. Vi vet när service behövs.

Ritad bild på droppar och vattenyta.

Filtrerat

I snitt finns  det en kommun per vecka i Sverige som har problem med för mycket bakterier i sitt dricksvatten. Vi har alltid branschens bästa filter i våra maskiner - 0,1 microns rening!  

Animerad bild på AquaStopper.

AquaStopper

Vad händer om olyckan är framme och en ledning går sönder i era lokaler? Vi monterar skydd som både upptäcker  och automatiskt stänger av vattentillförseln vid en olycka. Enkelt och säkert.

Ritad bild på vattenglas.

Fri kolsyra

Vi ser till att ni alltid har kolsyra i automaten. Vår servicepersonal fyller på din automat innan kolsyran tar slut. Noggrant planerade serviceturer för minsta möjliga körsträcka.  

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du att vi tar kontakt med dig och hjälper dig att välja rätt vattenmaskin för din verksamhet? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi omgående. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 020-49 51 00.

020-49 51 00

Vanliga frågor