Cirkulära vattenautomater

Du sparar pengar samtidigt som du gör en insats för planeten. Våra cirkulära lösningar är framtidens sätt att tänka kring konsumtion – för en hållbar värld.

Vanligtvis har en vattenautomat en livslängd på 7-8 år, men hos oss tar vi ett steg längre för miljön och era behov. Genom en noggrann renoveringsprocess förvandlar vi begagnade vattenautomater till som nya. Detta innebär att vi byter ut slitna delar, applicerar ny lack och genomgår en omfattande kvalitetskontroll. Vårt mål är att förlänga varje maskins livslängd till imponerande 10-15 år. Denna åtgärd är inte bara fördelaktig för miljön genom att minska avfall, utan erbjuder även er som kunder en hållbar och kostnadseffektiv lösning. Upplev våra cirkulära vattenmaskiner – där varje dropp räknas och varje handling bidrar till en grönare planet.

 

 

Upptäck vårt unika utbud av cirkulära vattenautomater!

Varje vattenautomat i vårt sortiment har omsorgsfullt renoverats i vår fabrik i Vara, för att erbjuda dig en hållbar och högkvalitativ lösning för ditt dagliga vattenintag. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa cirkulära alternativ som inte bara levererar rent och friskt vatten utan också bidrar till en mer hållbar framtid. Klicka här för att se de senaste modellerna som är tillgängliga i vårt varierande lager. Vårt utbud uppdateras ständigt, så passa på att hitta den perfekta vattenautomaten som möter dina behov – medvetet vald och kärleksfullt återställd för dig.

 

Här hittar du alla modeller av våra populära vattenautomater.

Välkommen till vårt sortiment av vattenautomater och tillbehör där varje droppe är skräddarsydd för dig. Vi tror på att skapa vattenautomater som passar precis efter dina önskemål. Från effektiva filter till praktiska karaffer och mer, vi är säkra på att du hittar något som passar din smak och behov. Klicka dig vidare för att utforska vårt breda utbud och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov!

Titta närmare på vårt sortiment av vattenautomater 

Vanliga frågor