Vi är mer än bara en vattenleverantör – vi är en skräddarsydd helhetslösning för ert företag!

Vårt abonnemang omfattar allt ni behöver för en smidig och bekymmersfri vattenförsörjning:

  • Fri installation: Vi besöker er plats för att installera den nya vattenautomaten helt utan extra kostnad. Det är en del av vår service att säkerställa en korrekt och säker installation.
  • Fast månadskostnad: Med oss vet ni alltid vad ni betalar. En förutsägbar, fast månadskostnad täcker allt, så ni slipper oroa er för oväntade utgifter.
  • Inkluderad service: Våra vattenautomater kräver löpande underhåll för att säkerställa optimal prestanda, och det tar vi hand om. Glöm allt vad underhållsarbete heter – vi ser till att er maskin alltid fungerar felfritt.
  • Filtrerat vatten: Vi använder branschens ledande filterteknologi i våra automater för att erbjuda er det renaste och friskaste vattnet. Ni kan lita på att vattnet alltid håller högsta möjliga kvalitet.
  • AquaStopper: För extra säkerhet installerar vi ett AquaStopper-system i varje vattenautomat. Detta system upptäcker och avbryter automatiskt vattentillförseln om en läcka skulle uppstå, vilket skyddar era lokaler mot vattenskador.
  • Fri kolsyra: Ni behöver aldrig oroa er för att bli utan kolsyrat vatten. Vår servicepersonal ser till att fylla på kolsyra regelbundet, så ni alltid har tillgång till friskt bubbelvatten.

Varmt välkommen till oss på Water Company för en bekymmersfri vattenlösning som låter er fokusera på det ni gör bäst, medan vi tar hand om vattnet.

AquaStopper

För extra säkerhet installerar vi ett AquaStopper-system i varje vattenautomat. Detta system upptäcker och avbryter automatiskt vattentillförseln om en läcka skulle uppstå, vilket skyddar era lokaler mot vattenskador.

 

Filtrerat vatten

Vi använder branschens ledande filterteknologi i våra automater för att erbjuda er det renaste och friskaste vattnet. Ni kan lita på att vattnet alltid håller högsta möjliga kvalitet.

Vanliga frågor